Jongeren aan het woord

Het was een leuke en leerzame training. Alleen bij het begin was het een beetje wennen aan de groepskring, etc… Maar algemeen was het een leuke project. Ik heb er veel van geleerd. Ik heb gedacht… als jullie nou een project gaan starten van Zelfverdediging, zou het ook leuk zijn! :p

… Yahya :p

In het begin voelde ik mezelf misschien niet helemaal thuis in de groep en was ik niet zeker of het wel iets voor mij was, zo’n training.

Doorheen de weken samen is dat wel wat veranderd en ik vond het echt verrassend en mooi om mezelf, maar zeker ook de anderen, te zien veranderen. Ieder ging op zijn eigen manier met de oefeningen aan de slag. Sommige dingen in de training waren misschien wat overbodig voor mij, maar toch vond ik het nuttig om te weten hoe ze juist werkten en waar ze naartoe leidden.

Ik ga zeker proberen al jullie tips in acht te nemen om mijn doelen te bereiken. Met de training in het achterhoofd hoop ik in de toekomst moeilijkere en zwakkere momenten beter te kunnen verdragen en goed door te komen.

Ik stap waarschijnlijk in september in het onderwijs (dat stond op mijn plankje dus ik kan het! J) en ik zal daar veel aan jullie denken!